Immerspher logo

Language

Worldglobe_vulcano_watermolecule
button essay
 

Opposites Attract

Onderbouwing formulering kwantumzwaartekracht

Op het moment dat wordt gekeken naar zwaartekracht dan kan een duidelijk onderscheid worden gemaakt. Dit verschil is gemakkelijk op te merken. Tegen de tijd dat zwaartekracht wordt onderzocht dan wordt duidelijk dat in de natuurlijke omgeving objecten per specifieke schaal deze adhesive kracht vertonen. Objecten kleiner dan deze omvang doen afwijken ten opzichten van de omgeving door de afwezigheid van zwaartekracht. Ontbreekt zwaartekracht op microniveau?

Button pdf Download Opposites Attract

 
button essay

Minimaal aantrekkelijk

Kwantumzwaartekracht

De samenstelling van de natuur is onderheven aan een principe. Deze is gebaseerd op een bepaald voorkomen. De samenstelling van de natuur bestaat aan de hand van fundamentele krachten. Deze wordt in stand gehouden hierdoor. Uitgegaan wordt van 4 fundamenten. Eén ervan wordt beschouwd als de adhesiekracht tussen materie. De verbindingskracht tussen losstaande delen. Deze adhesiekracht is zwaartekracht.

Button pdf Download Minimaal aantrekkelijk

 
button essay

Kernpunten

Essay naar de hoge temperaturen in de aardekern

De twee bovenstaande stukken zijn afkomstig vanuit twee onafhankelijke bronnen. Beide bronnen melden hetzelfde in hun eigen woorden. Alle twee vertellen dat op het moment dat de aarde een doorsnede vertoont, deze doorsnede een kern bezit die heel hoge temperaturen met zich meebrengt. Het aangezicht dat zichtbaar wordt op het moment dat de aardbol daadwerkelijk in twee helften wordt gesplitst blijkt een verdeling. De aardbol is opgebouwd vanuit een aantal verschillende lagen. Eén van deze lagen van opbouw baart het meeste opzien. Lees verder

Button pdf Download kernpunten
 
button essay

Conclusie Kernpunten

Conclusie en nawoord Essay Kernpunten
button pdf Download conclusie